Beskyt dine blomster og køkkenhave mod snegle

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du træt af at dræbersneglene skal ødelægge dine blomster? Det kan være svært at forhindre snegle i at befinde sig i haven. Dog kan du gøre noget for at sneglene netop ikke går i dine blomster og køkkenhave. Med et sneglehegn kan du lave en barriere således, at sneglene ikke kan komme til dine følsomme områder i haven. Det er smart og utrolig nemt at få monteret i haven. Pas på dine flotte blomster samt afgrøder i urtehaven, så sneglene ikke får invaderet det hele.

Køb sneglehegnet i dag

Der findes flere typer af sneglehegn på det danske marked. Nogle modeller er lavet i metal imens andre er fremstillet i træ. Uanset hvad er det vigtigt, at du synes hegnet passer til din have. Sneglehegnet sættes op for at blive, da du ikke kan styre hvornår og hvor mange dræbersnegle der kommer ind i din have. Inden du får monteret sneglehegnet, er det en god ide at få fjernet så mange som muligt. På denne måde mindsker du risikoen for, at nogen faktisk er nået ind til dine bede. Det anbefales at du fjerner dræbersnegle fra haven omkring aftenstid, da det typisk er på dette tidspunkt at de kommer frem.

Vedligeholdelse i haven

Det er vigtigt at du fortsætter med at passe sine afgrøder samt blomster, som befinder sig indenfor sneglehegnet. Blomster og planter kan sagtens blive så store, at de kan danne broer for snegle, så de har mulighed for at komme over. Ved at luge omkring sneglehegnet ca. hver 14. dag, kan du holde dine blomster og planter nede i en tilpas højde, så det ikke bliver en mulighed for sneglene. Find dit nye sneglehegn allerede i dag, så du kan få bugt med sneglene og ikke skal bekymre dig om, at sneglene ødelægger dine afgrøder og blomster i haven.