Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

AV-udstyr omfatter en bred række audiovisuelle enheder, der kan være fordelagtige i mange sammenhænge. På mange arbejdspladser er det i mødelokalet, at de vigtige ting sker, og de afgørende beslutninger træffes. Med AV-udstyr kan møderne blive mere levende, og det bliver muligt at fremlægge dine idéer og visioner på et højt niveau både visuelt og auditivt.

Du kan med fordel vælge AV udstyr fra Neets, hvis du er interesseret i teknologi, der kan bidrage til mere effektive og spændende møder.

AV-udstyr til mange formål

AV er en bred betegnelse, som dækker over både de helt simple former for enheder som fladskærme, men også for mere komplekse lydsystemer samt en masse andet. Alle virksomheder har forskellige behov, og hvilke typer AV der er de rigtige for jer, afhænger fuldstændigt af, hvor mange møder I afholder, og om I også gerne vil holde videokonferencer. Du kan blandt andet finde følgende typer af AV-udstyr:

  • Mikrofoner

  • Interaktive whiteboards

  • Højtalere og Sounbars

  • Projektorer og projektorlærreder

  • Web-kamera

  • Forstærkere (lyd)

  • AV-kabler og forskellige former for tilbehør

Der er dermed mange forskellige AV-løsninger, og du kan læse meget mere om, hvad de forskellige kan.

Hvad er forskellen mellem AV-udstyr til forbrugere og til professionel brug?

Der findes både AV-udstyr, der egner sig til hjemmebrug og til virksomheder. Der er dog afgørende forskelle, og AV-udstyr til det professionelle har typisk en anden kvalitet. Det betyder, at det generelt har en længere levetid og vil få mindre slitage ved regelmæssig brug. Derudover vil det også have højere kompatibilitet med andre enheder.

AV-udstyret til erhverv kan med andre ord tåle at blive brugt, og I vil slippe for at skulle sidde og bakse med teknologien. Det betyder, at møderne kan starte til tiden og vil foregå effektivt med et godt drive.