Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er i dag mange steder, hvor det er essentielt at have styr på tiden. Det er især noget, der gør sig gældende, når det kommer til arbejdspladsen, hvor det mange gange er netop tidsregistreringen, der sørger for, at man får den rette løn udbetalt. Og det er lige meget, om der er tale om tid foran computeren, kørsel eller andet, der kan have indflydelse på det endelige beløb, der skal trille ind på din konto.

Brug Easytime til blandt andet tidsregistrering

Er det noget, du kender til? Så bør du tage et kig online på Easytime på https://easytime.com/da/. Her finder du nemlig det værktøj, der kan være med til at lette dit arbejde, når det kommer til tidtagningen. Det betyder, at det er lettere for dig at danne dig et overblik over dit arbejde og den måde, du både kan effektivisere og optimere dit arbejde på – og på bundlinjen betyder det flere grønne tal. Med et teknisk værktøj vil der også være færre fejl, der skal rettes, og det er også noget, der for dig kan betyde stor forskel. At rette fejl tager tid og er krævende, og det er således en ressource, du kan bruge et andet sted på arbejdspladsen.

Oplev de mange fordele der er for både dig og dine kollegaer

Tag derfor et kig online allerede i dag og opdag de mange fordele, som det er muligt for dig at finde med et teknisk værktøj til tidsregistrering for både dig og dine ansatte. Med en lille app i hånden er det nemlig for eksempel let at holde et overblik over tidsforbrug, ferie og afspadsering, der kan hurtigt laves km-regnskab og vareforbrug, du kan finde planlagte arbejdsopgaver og aktuelle projekter, du slipper for at skulle tyde krøllede timesedler, der er skrevet i hånden og meget, meget mere.