Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Skal du eller en du kender til at tage kørekort? Så kan det være en god ide at læse med her. I dag kan man jo allerede som 17-årig få kørekort på grund af en ny prøveordning, som er sat i værks. Det betyder, at du allerede når du er 16 år og 9 måneder kan begynde at tage kørekort. Du kan komme op til køreprøve, når du er fyldt 17. Efter bestået køreprøve kan du så køre sammen med en erfaren bilist som ledsager indtil du fylder 18. Herefter må du køre blandt de andre bilister alene.

Vælg den rette køreskole

Hvis du skal til at tage kørekort, så handler det om at vælge den rette køreskole. Der er mange at vælge imellem, så derfor skal du finde den, som passer bedst til dig. Helt geografisk kan det måske være nemmest at vælge en køreskole, som er tættest på dig. Det kan også være, at kvaliteten af dit kørekort er vigtigere. Det er op til dig, hvad du synes er det vigtigste. Hvis du skal tage kørekort i København eller Aarhus, så kan du trygt vælge Tip Top Trafik. De er til stede i de fleste byer rundt om København samt i Aarhus. Med Tip Top Trafik er du sikret et kørekort, hvor kvaliteten er i orden. Det betyder, at du lærer alt der er nødvendigt at lære. Både for at bestå din køre- og teoriprøve, men også for at kunne gebærde dig i trafikken. En ting er nemlig at bestå sin køreprøve. En anden ting er rent faktisk at kunne kørebil i trafikken. Du kan læse mere om kørekort i Aarhus hos Tip Top Trafik her.

Tilmelding af førstehjælp og lægeerklæring

Det er en god ide at tilmelde dig førstehjælpskursus så hurtigt som muligt. På den måde undgår du at skulle gå i stå fordi du skal vente på dit førstehjælps bevis. En anden god ide, er at få en lægeerklæring på plads med det samme, så du heller ikke skal gå i stå med kørekortet på grund af dette.