Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Skønhedselskere er villige til at gøre meget for at forbedre deres udseende. Det er der intet galt med, for hvem vil ikke gerne være den bedste udgave af sig selv? Men skønhedsuniverset er stort, og det kan være uoverskueligt at finde rundt i. Vi har forsøgt at forsimple opgaven og samle 4 simple, men livsændrende skønhedsråd!

Kend din hudtype

Der findes ingen enhedsløsning, når det kommer til hudpleje. Det nytter fx ikke noget, at du propper huden fuld af oliebaserede produkter, hvis du har fedtet hud. Ligeledes er det ikke hensigtsmæssigt at bruge en kraftig bumsecreme, hvis du også har tendens til tør hud. Ganske simpel: Hvis du vil pleje din hud rigtigt, skal du vide, hvad din hudtype er. I de fleste tilfælde kan man læse sig frem til det og handle herudfra. Det kan også være, at du allerede ved, hvad din huds udfordringer er, men ikke har været opmærksom på at pleje den herefter. Du kan aldrig skifte hudtype, men du kan pleje den du har, så du giver den de bedste vilkår for at være sund og smuk.

Få et øjenvippebuk

Er der noget mere fangende end intense og voluminøse øjenvipper? Det er vel det resultat, vi sigter efter, når vi påfører vores mascara om morgenen. Hvis du er en stor skønhedselsker, har du sandsynligvis også været igennem jagten på den perfekte mascara – for der må altid være en, der er bedre, end din tidligere, ikke? Men selvom du sikkert elsker mascara, så har du måske også et lille had til den? For er der noget mere irriterende end en dårlig mascaradag, hvor alle øjenvipperne klistrer sammen? Eller hvad hvis du er ude og har glemt paraplyen? Vand har aldrig været mascaraens gode ven.

Men bare rolig, der er gode råd at hente her! Smid din mascara ud, og invester i et øjenvippebuk! Et øjenvippebuk betyder, at dine øjenvipper altid sidder perfekt! Lyder det for godt til at være sandt? Ja, måske – men det er det ikke!

Det eneste negative ved et øjenvippebuk er, at det ikke holder for evigt. Til gengæld holder det rigtig længe – faktisk i op til 8 uger!

Personlig træner og kostvejleder

Hvis man er en sand skønhedselsker, så bør man også elske at holde sin krop skøn. Det gøres bedst ved at holde den i form, og holde den sund. Det er bare ikke alle, der har tilgængelig motivation hertil. Hvis du er er en af dem, der synes det er rigtig svært at komme i gang med, og vedligeholde, et træningsforløb, så kan det være, at du skal investere i en personlig træner og kostvejleder. Med en personlig træner, har du en ordentlig grund til at komme ned i fitness – her står der nemlig en og venter på dig, som du ovenikøbet har betalt for, og det vil du vel ikke misse? En fornuftig træning bør suppleres af den rette kost. Derfor er det mest hensigtsmæssigt at finde én, der kan hjælpe med begge ting.