Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Går du og overvejer, om du skal prøve en ny karrieremæssig vej, og er du interesseret i kroppens anatomi? Så bør du overveje, om en akupunktur uddannelse ikke er lige noget for dig. I så fald er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om den akupunktør uddannelse, som udbydes hos Danmarks Akupunkturuddannelse. Skolen ligger i Aarhus, og her kan du altså lære alt, hvad du behøver at vide, for at have din egen akupunktur praksis. Har denne akupunktøruddannelse således vakt din interesse, skal du blot tage et smut forbi Danmarksakupunkturuddannelse.dk, hvor du har mulighed for at tilmelde dig uddannelsen.

En fleksibel uddannelse

Denne akupunktur uddannelse forløber over 1 år, og så er den bygget op som en praksisbaseret uddannelse, hvilket vil sige, at du får lov til at bruge det, du lærer i praksis, hvorfor du ikke blot kommer til at sidde og læse i bøger. Du vil således lære alt om de klassiske akupunktur teorier, som faktisk er yderst simple at gå til. Har du desuden familie, arbejde eller noget helt andet ved siden af, som du også skal passe samtidig med din uddannelse, så har du mulighed for at tage et daghold, et aftenhold eller et weekendhold. På denne måde har du altså mulighed for at vælge præcis det, der passer ind i dit i forvejen travle skema.

Indsigt i kinesisk kostvejledning

Udover, at du under din akupunktur uddannelse naturligvis lærer om akupunktur, så vil du faktisk også lære noget om kinesisk kostvejledning. Her vil du således få stor indsigt i de principper samt den tilgang, som man havde til kost indenfor klassisk kinesisk medicin. I disse lektioner vil du, som elev, også blive opfordret til at undersøge, hvilken effekt forskellige former for mad har på dit eget system, således du kommer til at lære gennem egen erfaring.

Bliv forberedt på at starte din helt egen praksis

Under uddannelsen vil du, som sagt, blive forberedt til at starte din helt egen akupunktør praksis, hvorfor du under din akupunktur uddannelse også vil blive undervist i kliniketablering. Her vil du blandt andet få muligheden for at etablere din egen hjemmesiden, hvorfor du kan arbejde på den hver gang, du får nye og bedre idéer til din praksis.