Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vil du gerne skrive noget på CV’et, der potentielt kan føre et job med sig? Med et buskørekort har du et godt grundlag, og med et EU bevis kan du kan lovligt føre en bus rundt i alle EU-medlemslandene. Grunduddannelsen til buschauffør er en 6 ugers arbejdsmarkedsuddannelse. Det er lidt over en måned, som er rigtig godt givet ud, og som kan være med til at give dig den ekstra erfaring, der skal til, for at du kan komme til at køre i nogle nye omgivelser, som du måske drømmer om.

Hvis du gerne vil være chauffør for den næste omgang af skiturister, der kommer, eller du godt kunne tænke dig at være den, der tager en flok ældre mennesker med på tur gennem Alperne, så er et EU-bevis et must, og det er helt sikkert noget, du kan få stor gavn af. Samtidig kan det være, du kan bruge kurset som en almindelig genopfriskning af dine vanlige køreevner.

Forny uddannelsen i tide

Trafikstyrelsen er med ind over at lovbestemme, hvordan uddannelsen skal fungere. Der er en grunddel, der er obligatorisk for alle deltagere på kurset, mens de sidste tre dage er tilrettelagt efter erhverv, så du får den undervisning, der passer bedst.

Beviset skal generhverves hvert femte år, så man altid er sikret, at man er helt opdateret på, hvordan tingene foregår og man har fået frisket tingene op, så man kan køre så godt og sikkert som muligt. På den måde har man altid sit på det rene.

Såfremt du går ledig, kan du faktisk få kurset gratis. Det er noget, du kan kigge nærmere på, og det kan være med til at give dig nye muligheder i din jobsøgning, så du forhåbentlig kan nå endnu bredere ud med de kvalifikationer, du besidder på forhånd.