Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vil du gerne gå en ny vej på jobmarkedet? Hvis du er en af dem, der nyder at køre bil, kan det være, at jobbet som taxachauffør er noget for dig. Her får du lov til at køre rundt hver eneste dag, og du er sjældent alene, idet du altid har mennesker med i bilen. Det er trods alt dem, der får din hverdag til at hænge sammen i det job.

Uddannelsen kan tages både i Århus og i København. Det kræver naturligvis, at du har et almindeligt kørekort til bil på forhånd, men derudover kræver det ikke det store ud over tre års erfaring med at kører bil og en ren straffeattest, for at du kan få et taxakort. Til gengæld forbereder det dig til erhvervskørsel, hvor du pludselig bliver den professionelle, der har med kunder at gøre. Uddannelsen handler ikke udelukkende om dine kørselsfærdigheder. Det handler lige så meget om konflikthåndtering, lovgivning, kundeservice og førstehjælp, så du er klædt så godt på til opgaven som muligt.

Skab et sundt fundament

Er I ved at sætte nye vægge op, eller skal I bare have grundlagt et rigtig stabilt fundament? Hvis det er tilfældet, er der nogle ting, der kan være rigtig gode at inkludere. Leca blokke findes i mange forskellige typer og størrelser, og det betyder helt kort sagt, at du kan bygge et fundament op, der er tilpasset det område, du har brug for, uden du behøver at stå og skære en masse til.

Der er forskel i mønsteret på blokkene, ligesom der også er forskel på, hvor godt de isolerer. Det er altså en klar fordel at sætte sig ind i, hvor du præcist har brug for blokkene, og hvor meget det forventes, at blokkene skal hjælpe til med isolationen i pågældende rum. Blokkene leveres til hele landet, så trods hjemmesidens nordligt klingende navn behøver du ikke drage ud på en hel dagstur for at få fat i dine lecablokke. Det er klaret for dig.