Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

En kompatibel blækpatron er en blækpatron, som ikke er fremstillet af den producent, der har lavet printeren. Der er mange fordele ved kompatible blækpatroner. Du får 3 af dem herunder.

Hvis du ofte printer, kan det godt betale sig at investere i de billigste blækpatroner, da blækpatroner generelt er dyre. Faktisk betegnes blækket i blækpatroner som værende det dyreste væske på markedet, i forhold til hvad du får.

Der er altså mange penge at spare, hvis du tænker dig om, når du køber blækpatroner. Du kan med fordel købe de uoriginale blækpatroner, hvis du gerne vil skære en del af udgiften til din printer fra.

#1: Der er mere blæk i kompatible blækpatroner

Der, hvor printerproducenterne tjener deres penge, er på at sælge dit blækpatroner. Derfor ryger garantien også, hvis du køber blækpatroner, som ikke stammer fra den producent, der har produceret printeren.

Du kan dog sagtens gør det alligevel – og der er adskillige fordele ved det. Først og fremmest viser test, at du får langt mere blæk for dine penge, hvis du investerer i kompatible blækpatroner frem for den originale variant.

#2: Kompatible blækpatroner er billigere

Hvis du investerer i kompatible blækpatroner, får du mere for pengene. Det gælder ikke kun, fordi der er mere i dem, men også fordi de bare er billigere. Du får altså mere blæk for dine penge, når du køber en blækpatron, som ikke er fremstillet af printerproducenten. Du kan se priser på blækpatroner her: https://www.inkpro.no/.

#3: Du får samme kvalitet

Selvom printerproducenterne forsøger at bilde dig noget andet ind, så får du akkurat samme kvalitet, hvis du køber en kompatibel blækpatron, som når du investerer i en, der er fra den originale producent. Det kan altså betale sig at investere i dem, fordi du får den samme kvalitet, du får mere blæk for pengene, og så er de generelt billigere.

Det er værd at overveje, når du skal investere i blækpatroner i din printer, hvis du gerne vil printe så billigt som muligt. Husk at købe stort ind ad gangen, så du ikke pludselig løber tør for blækpatroner.