Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du Opel ejer? Derfor skal du altid benytte dig af et autoriseret Opel værksted!

Hvis du er den heldige ejer af en Opel, så har du en bil fra et af Europas største bilproducenter. Det er allerede et kæmpe kvalitetsstempel – for hvorfor skulle så mangle vælge at købe bil fra en dårlig bilproducent?

Opel blev grundlagt i 1862 I Tyskland af Adam Opel. Han startede sin virksomhed ved at fremstille symaskiner, cykler og motorcykler – og fik så sin største succes med at producere bilen. Det var i 1898 at virksomheden begyndte at producere både biler og lastbiler – og man har ikke set sig tilbage siden. I dag tilhører mærket den franske bilkoncern PSA – de har hele 19 fabrikker i Europa!

Der er styr på det

Opel er et anerkendt bilmærke, som skal behandles efter fabrikantens forskrifter. Men hvorfor er det egentlig så vigtigt?

Helt generelt kan man sige, at der bare er bedre styr på det, hvis du går til et autoriseret Opel værksted. Det er fx helt essentielt, for at bilen bevarer samme værdi, at værkstedet opdaterer ens servicebog efter endt besøg. En servicebog skal indeholde alle informationer om reparation og service, som er udført på bilen.

De rigtige reservedele

En anden vigtig grund til at tage til et autoriseret Opel værksted frem for et tilfældigt er, at du kan være sikker på, at mekanikerne bruger originale Opel reservedele. Dette er ligeledes essentielt for at bevare bilens værdi. Det er desuden vigtigt, at reparationer udføres med specialværktøjer efter fabrikantens forskrifter.

Det er bedst i længden

En bilregning er sjældent helt – billig. Det kan derfor være fristende at gå til den billigste automekaniker, der er at finde i området. Men det er langt fra anbefalelsesværdigt, hvis du spørger enhver Opel-entusiast – og de har i øvrigt ret.

En Opel kan holde i mange år – såfremt man tager sine forbehold og behandler den, som producenten selv ville have gjort. Det giver også god mening, at skaberne er de, der dikterer udførelsen af fremtidig Opel service og reparation. Det er trods alt dem, der er eksperter på området.

Det er klart bedst i længden at vælge det autoriserede værksted. Så er du sikker på, at bilen ikke falder i kvalitet.