Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du har en have, så ved du, at et bredt udvalg af forskellige haveredskaber er lige så essentielt for dig, som alverdens forskellige knive er for en kok. Din haveredskaber gør arbejdet i haven lettere, men hvis du har mange, så kan de hurtigt hobe sig op. Heldigvis findes der løsninger, så du kan få orden i skuret i haven, og ikke bliver mødt af et bjerg af haveredskaber, hver eneste gang du åbner døren til skuret. Mangler du inspiration til, hvordan du kan få orden i haveskuret, så læs om ophæng af haveredskaber, og få gode ideer til, hvordan du kan gå i gang med at organisere og rydde op, så dit skur igen bliver overskueligt.

Ophæng til haveredskaberne

Når du hænger dine haveredskaber op, så får du fjernet dem fra gulvet, og det bliver nemmere at bevæge sig rundt. Det er én af fordelene ved ophæng til haveredskaberne, men endnu en fordel er, at du giver dig selv et overblik over hvilke haveredskaber, du har. I stedet for at skulle klø dig i hovedbunden og forsøge at huske, hvilken rive du har, så kan du blot kigge op på væggen, hvor den hænger så fint ved siden af din hylde til malingen. Så kan du også lettere lade dig inspirere, hvis du ikke helt ved, hvor du skal starte henne i haven, når du skal i gang igen til foråret.

Bliv klar til foråret

Hvis det allerede kribler i dine fingre for at komme i haven nu, men du som alle andre ved, at efteråret ikke ligefrem indbyder til mange udendørs timer med nye beplantninger, så kan du med fordel bruge tiden i dit haveskur. Her er du i helle for regn og blæst, og kan bruge tiden effektivt på at få skabt ro og orden, så du er klar til at tage fat, når foråret kommer og haven kalder på dig.