Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

København er en stor by, og som tilflytter kan det svært at finde rundt i de 400 nye beslutninger man skal tage når man flytter. En så simpel beslutning, som at skulle vælge tandlæge, kommer lige pludselig til at handle om anmeldelser, og location. For at gøre det lidt nemmere for dig har vi fundet en anbefaling til dig.

 

At finde Tandlæge i københavn skal helst ikke være alt for svært, og som tilflytter vil man have 3000 andre ting at se til. Din tandlæge skal helst have plads til hele familien, have tid til nye patienter, og have nogenlunde rimelige priser. Vi ved alle sammen hvordan det føles at blive snydt for 20.000 kr. hos din tandlæge. Lige pludselig gør den kindtand ikke så ondt længere. Sådan skal det helst ikke være når du tænker på din tandlæge, og det vil vi finde en løsning på.

 

Vi synes ikke du nogen sinde skal gå ned på din livskvalitet på grund af penge. Derfor vil vi anbefale Tandcity. Der er der plads til at være bange for din tandlæge, studie rabatter og rimelige priser. Selv ungerne vil elske at komme til tandlægen hos Tand city. En Rodbehandling i københavn, skal nemlig ikke være det der gør sommerferien til en campingtur i haven. Derfor er det vigtigt for os at parre dig med den helt rigtige tandlæge.

 

Nødsituationer

Hos Tandcity har de også en akut tandlæge i tilfælde af nødsituationer. Det vil sige at de også har åbent lørdag og søndag. Du skal derfor ikke have ødelagt din weekend på grund af en knækket tand, eller en visdomstand der vokser skævt. Et opkald til Danmarks akut tandlæger, er normalt dyrt. Derfor kan du spare store summer penge eller smerter ved at vælge tandlæge der altid er der for dig. Vi håber vi har gjort det lidt nemmere for dig, at vælge den helt rigtige tandlæge.