Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Har du i længere tid gået og følt, at du ikke har tid til noget, fordi du konstant har noget at se tid? Eller stresser du i virkeligheden over tanken om, at du ikke har noget at tage dig til? Det er normalt at føle sig presset og stresset i perioder, men det er vigtigt at stoppe op, så der kan blive gjort noget ved det. Hvis ikke du gør noget ved det, vil det alligevel lige pludselig rammer dig hårdt.

Infrarød sauna

Noget helt konkret du kan gøre, hvis du gerne vil afstresse og gøre noget godt for dig selv, er at booke en tid til infrarød sauna. En infrarød sauna er med til at bekæmpe smerter, stress og stivhed i kroppen bl.a. Du får mulighed for at slappe totalt af. Det er vigtigt, at du giver dig selv lov til ikke at tænke på noget i det øjeblik. Det går ikke, at du ligger og stresser over alt det, du kunne have nået i stedet for at ligge der. Læs mere her.

Skriv dine tanker ned

I virkeligheden behøver du ikke føle dig stresset, fordi du har helt vildt meget at se til hele tiden. Det kan sagtens være, at det hele foregår oppe i dit hoved. At du går rundt med så mange bekymringer og dårlige tanker, at du føler dig totalt presset oppe i hovedet. Hvis du går rundt med alle de tanker, og du samtidig skal fungere på arbejdet, kan det godt blive uoverskueligt til sidst. Derfor er det en god øvelse at gøre det til en vane at skrive alle dine tanker ned. Mange af tankerne er måske nogle bekymringer, som du alligevel ikke kan gøre noget ved. Skriv dem ned i en bog. Når du lukker bogen igen, kan du lægge tankerne til side for nu.