Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Synes du også, din stue trænger til en ordentlig opgradering? Så kan det være, du skal læse med, hvor der kommer en række råd til, hvad du selv kan gøre for at komme i gang med at få den lækre stue, du drømmer om.

Først og fremmest: Væk med det gamle – skaf tapetopløser

Når man skal introducere noget nyt, skal man også ud med noget af alt det gamle. Du skal altså starte med at fjerne alle møbler, så rummet står helt nøgent tilbage. Derefter skal du i gang med at overveje, hvad du vil gøre med væggene. Måske du har noget gammelt og slidt tapet, som du egentlig længe har været træt af at kigge på? Så skal du bruge en nem og hurtig tapetopløser! Den klarer nemt jobbet, og så kan du derefter male eller hænge nyt tapet op. Med en god tapetopløser bliver dit arbejde betydeligt lettere.

Indretningen af rummets form

Det kan også være, at selve rummet har haft en lidt forkert form. Måske du ønsker en halv skillevæg et sted, eller måske du altid har drømt om at få en pejs?

Det kan være en god idé at få en professionel med ind over her – de vil altid kunne se muligheder med deres faglige øjne, som du ganske simpelt ikke kan. Hvis du går med tanken om en pejs, så skal du helt sikkert også have en askestøvsuger – den bliver helt uundværlig.

Indretning af rummet

Når du har ordnet alt det ”grove”, kan du flytte dig videre til det sjove! Nu skal du nemlig til at overveje, hvordan du gerne vil indrette din stue. Måske du vil have helt nye møbler, eller måske de gamle skal slibes og males i en ny farve? Det er kun dig selv og fantasien, der sætter grænser! Så det er bare med at komme i gang!