Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det danske vintervejr kan være omskifteligt, uoverskueligt og ikke altid til at forstå – derfor er det super vigtigt at dine børn har noget godt og varmt tøj, som de kan holde sig lune og tørre i, når de skal bevæge sig uden for i det barske og omskiftelige vinter- eller efterårsvejr. Når du skal ud på mission ”Shop termotøj”, er der nogle ting, der er værd at vide – læs med nedenfor.

Det kan være en god idé at gå efter noget termotøj, der har forstærkninger på barnets knæ og numse, samt som har elastikker eller har en ribkant ved hænderne, ved fødderne samt ved halsen. På denne måde er der nemlig mindre risiko for at dit barn slår sig, når det falder uden for, og elastikkerne eller ribkanterne ved indgangene til termodragten kan være med til at sikre at varmen bliver inden for tøjet, så der ikke er for store ærmer, hvor kulden kommer ind på armene.

Det kan også være en god idé at købe termotøj, som har et for af fleece, da det giver en dejlig blød følelse mod huden, samt da det er ekstra varmt. Dette kan dog være en smagssag og kan afhænge af, om dit barn er meget aktivt eller er et mere stillesiddende barn. Det kan også afhænge af, om dit barn normalt bliver kold relativt hurtig, eller om dit barn er god til at holde varmen på nogle af de kølige dage.

Det er vigtigt at du benytter den rette behandling af dit barns termotøj, for at få mest ud af det. Dette betyder at du kun bør vaske tøjet, når det er absolut højst nødvendigt. Desuden kan mudder, snavs og lignende ofte rystes af, efter det er blevet tørt, eller du kan vælge at tørre termotøjet med en fugtig klud, for at få det rent og pænt igen.