Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du vil ud og opleve verden, men mangler en rejsepartner, så er grupperejser for unge det helt rigtige for dig. På den måde kan du tage alene afsted uden egentlig at rejse alene på noget tidspunkt. Du kan sammensætte din rejse jorden rundt, så den er skræddersyet til dig, og så vil du møde andre unge, der har valgt præcis de samme rejsedestinationer som dig.

Men det kan være lidt af en jungle at sortere i de mange rejsebureauer. Adventuredk arrangerer grupperejser for unge, der vil rejse jorden rundt. Du har mulighed for at vælge rejser i alderskategorierne 18-30, 23-30 og 28-35 året rundt og til et væld af destinationer. Du kan enten vælge at kombinere rejser i flere verdensdele, eller opleve forskellige destinationer på samme kontinent.

Fordelen ved at rejse jorden rundt med en grupperejse for unge er blandt andet, at du allerede møder dine rejsekammerater til et take-off møde – og her starter jeres ultimative rejsedrøm: jorden rundt. Jorden rundt er ikke en ferie – det er en rejse. Du vil opleve den vildeste action, anerledes kulturer, spændende mennesker og unik natur – alt sammen i trygge rammer, hvis du vælger en grupperejse for unge jorden rundt.

Til sidst vil I sammen lande der, hvor det hele startede, og det vil være svært at forestille sig, at der har været et liv før rejsen, hvor I ikke kendte hinanden, fordi I er blevet så tætte på kort tid. Det er ofte, når man kommer hjem, at man opdager, hvor meget man har oplevet, og hvor rart det er at have nogen at dele det med.

Adventuredk er Danmarks største rejsebureau for grupperejser, og de har specialiseret sig i grupperejse for unge, så du kan være sikker på, at du får den bedste rådgivning på markedet. Se deres store udvalg af grupperejser her og gå på opdagelse i deres online rejsekalender.