Hvad gør du, når du skal flytte?

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Kyndelmisse er snart en realitet, og vi går dermed mod lysere tider. Dette betyder også, at ejendomme og lejligheder landet over begynder at blive sat til salg hos diverse ejendomsmæglere. Flere og flere husejere beslutter sig for at vente med at sætte deres hjem til salg på internettet og i lokalaviser indtil foråret kommer, da det ofte er i denne årstid, der er mest gang i hussalget. I stedet bliver ejendommene angivet som skuffesalg, hvis der skulle komme en mulig køber på jagt efter netop den ejendom, du tilbyder.
Dybest set betyder det, at dit hus, lejlighed eller noget helt tredje bliver solgt diskret og uden offentlig eksponering.

Hvad med efter et salg?

Efter et salg skal du til selv at lede. Denne proces er, hvad de fleste ser frem til. Men ofte opstår der ventetid mellem salg af egen bolig til overtagelse af den nye. Du kan derfor blive nødt til at opmagasinere dine møbler og ejendele. Dette er alt lige fra din kontorstol til vaser og potter. Det er nærliggende at vælge at sted, som er placeret relativt tæt på din bopæl. Men du bør samtidig også vælge et sted, der har mulighed for at skræddersy rum til netop dine behov. En kontorstol er nemlig ikke specielt handy, da hjulene ofte kommer til at fylde for meget uanset hvor dygtig en tetris-ekspert, du er.

Når du langt om længe er færdig med alt postyret omkring køb og salg, er tiden naturligvis kommer til indflytning. Det betyder også, at du skal begynde at indrette dit nye hjem, så du og måske familien kan begynde at føle jer rigtig hjemme.
I den forbindelse kan det også tænkes, at I skal investere i nye møbler. Du kan bl.a. finde en ny kontorstol her. Der er lidt til enhver smag – og lidt til enhver pengepung.