Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Selvom sommeren lige er slut, er det ikke for tidligt allerede at planlægge næste års sommerferie. Selvom I måske ikke har planer om at skulle det helt vilde, kan det være rart at have styr på nogenlunde, hvad der skal ske. Det kan også være, at I vil ud og have nogle anderledes oplevelser næste sommer og derfor skal gå i gang med planlægningen i god tid.

Safari i Kenya

Hvis I har mod på en stor oplevelse, der også kræver en fornuftig opsparing, kan I tage på safari i Kenya. På en tur til Kenya vil I få en oplevelse, I sent vil glemme og som I kan snakke om i mange år. I kan f.eks. få chancen for at sejle blandt flodheste eller se på rovdyr i Masai Mara-safarien. Selvom det er en rejse, der ligger i den lidt dyre ende, vil I ikke fortryde, fordi I kommer til at opleve sådan nogle vilde ting, I ellers aldrig ville komme til at opleve. Kom på safari i Kenya her.

Hyg jer i sommerhus

Hvis I er til en mere afslappet ferie, hvor I kan læne jer tilbage og bare nyde hinandens selskab, men I samtidig ikke bare gider være derhjemme, kan I tage en tur i sommerhus. I sommerhus får I mulighed for at gå lange ture i naturen, tage ture til stranden, sole jer i haven og hygge jer i sofaen sent på aftenen. Det er lidt ligesom at være hjemme bare mere hyggeligt.

Sommerferie på budget

Hvis ikke budgettet er til hverken en safaritur eller en tur i sommerhus, kan I sagtens holde en rigtig hyggelig sommer derhjemme i haven. Hvis I propper haven med havespil, svømmebasin mm., vil hele familien, både børn og voksne, kunne få mange timer derude til at gå over hele sommeren.