Ideer til hvordan man kan lave mad med oksemørbrad
Oksemørbrad er noget af det lækreste kød man kan få, og det er ofte en solid vinder hos mange. Oksemørbrad et noget dejligt og fint kød, man ikke kun nødvendigvis vil spise i hverdagen, men er også det perfekte stykke kød at servere for andre til et middagsselskab eller en anden festlig begivenhed. Dette perfekte stykke kød, er noget der fortjener godt tilbehør, og nogle gange kan det være svært at tænke kreativt og vide hvad man skal lage udover en klassisk sovs, som brunsovs og kogte kartofler. Heldigvis er der mange forskellige slags tilbehør, som du kan kokkerer med, selvom det er uoverskueligt at vælge, skal du blot kigge med her, for at kunne udvide din horisont indenfor madlavning.
Tænk ud af boksen når det angår kartofler
Kartofler er et yderst populært valg til oksemørbrad og oksemørbradbøffer og generelt en solid form for tilbehør til dit kød. Dog kan det være en god ide at tænke ud af boksen, så det ikke nødvendigvis bliver den klassiske form for kartoffel der enten har været kogt eller har være sat i ovnen. En ny trend er for eksempel at lave knuste kartofler, som er dækket med hvidløgssmør. Det kunne også være at du havde lyst til at servere kartoffel rösti ved siden af din oksemørbrad, eller måske fyldte bagt kartofler?
Gør noget kreativt ud af det grønne
Det kan også være en god ide at tænke ud af boksen når det angår grøntsager, for eksempel kan stegt blomkål være en ultimativ god ide at servere ved siden af, som den sunde og populære tilbehør. Stegt aubergine og ovnbagte tomater kan også være en fin, lækker og kreativ ide til, hvad du skal servere sammen med dit kød. Derudover kan du også fylde svampe op med en masse lækre ting. Det kunne være portobellosvampe eller champignon, som blev fyldt op med feta, urter og bacon?