Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Leder du efter det helt rigtige headset? Så bør du tage et kig på det store udvalg af Jabra headset. Jabra forstår at skabe de bedste løsninger for dig, som ønsker sig et headset af allerbedste kvalitet. Deres sortiment følger altid trop med teknologiens udvikling, så du behøver ikke bekymre dig om, om det er det nyeste af det nye.

Måske mangler du et headset til dit kommunikative arbejde, eller måske ønsker du bare den bedste lydoplevelse til at høre din yndlingsmusik. Uanset hvordan du ønsker at anvende det, så findes der et Jabra headset til alle behov. Hvis du er til det enkelte, behagelige, danske design, så opfylder et Jabra headset altså også disse krav. Blandt det store udvalg finder du nemlig de elegante, sorte headset både med og uden stander, og med de store puder er et Jabra headset behageligt at have på i flere timer! Du finder her det store udvalg af Jabra headset.

 

Topmoderne teknologi

Hvis du har overvejet at investere i et Jabra headset, så bør du først tænke over dine kriterier og ønsker for det perfekte headset. Der findes nemlig et hav af muligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Med ‘Evolve’ serien tilbydes tilslutningsmuligheder til både telefon, PC og tablet. I ‘Pro’ serien finder du et professionelt headset, som indeholder alt det, du søger til arbejdspladsen. Du vil kunne bevæge dig op til 120 m væk fra skrivebordet imens, du taler. I dette Jabra headset Jabra SafeTone, som beskytter brugernes hørelse, samtidig med at der er en indbygget støjdæmpende mikrofon, som lukker uønsket baggrundsstøj ude, og øger både din og din modtagers oplevelse. Hvis du er til det topmoderne, så er ‘Evolve MS 65 Mono’ helt sikkert noget for dig. Her får du et Jabra headset, som tilbyder et professionelt headset med bl.a. busy light, som tydeligt signaleres til dine kollegaer. Dette headset har også Microsoft Lync, så du nemt kan kommunikere med kollegaer og kunder på et utal af måder. Dette giver altså dig mulighed for at multitaske under et opkald, og en frihed som denne er med til at forbedrer arbejdseffektiviteten.

Måske er du ikke villig til at tømme pengepungen for et nyt headset. Dertil findes også en løsning. Du finder nemlig Jabra headset i alle prisklasser, og her går du ikke ned på kvalitet.