Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det kan være, at du allerede er på jagt efter en gave til dine medarbejdere til årets julefrokost. Der er masser af muligheder, og det kan jo være, at du måske er på udkig efter en sjov og alternativ gave til dine medarbejdere. Det kan dog være svært at finde ud af, hvad det kan være, men her nævner vi to gode muligheder til en firmagave.

Escape rooms

En sjov mulighed er de såkaldte sjove escape rooms. Her kan du give dine medarbejdere et gavekort, så de kan prøve at komme ud af et af de rum. De vil have 60 minutter til at finde ud af, hvordan de skal komme ud af det rum. Det er en sjov oplevelse for dem, der kan lide den slags, og det er en god måde at give dine ansatte noget anderledes end bare et typisk gavekort eller gavekurv. Det er i højere grad noget, som de måske ikke selv ville have valgt. Derfor er det en endnu bedre gave.

I kan også gøre det til en fællesaktivitet, hvor i på små hold kan tage ud og forsøge at komme ud af et rum. Det kan i gøre inden en firmafest eller bare en firmaaktivitet.

Gavekort

Selvom gavekort virker meget almindeligt, så er det alligevel en nem og god gave til dine ansatte. Det er en fordel, at de selv kan vælge, hvad de vil bruge pengene på. På den måde giver du mere fleksibilitet til dine ansatte. Det er en bedre gave end en gavekurv med forskelligt i. Det er dog stadig en rar gave at modtage, men det er alligevel lidt sjovere selv at kunne bestemme, hvad årets julegave fra firmaet skal bruges på. Du kommer ikke på særlig meget arbejde, når du skal til at bestille gaverne. Dine ansatte vil værdsætte det.