Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du blevet i tvivl om hvilken form for shampoo du skal benytte til dit hår? Så læs med her, vi gennemgår de forskellige shampooformer og fortæller dig om forskellene.

Det at vaske sit hår er nemlig blevet til meget mere end blot at handle om en god duft og et blødt hår.

For det første er det vigtigt at gøre op med sig selv om man ønsker en naturlig shampoo eller en shampoo hvor i der er benytte kemi. Langt de fleste shampoos indeholder kemi og er som udgangspunkt ikke skadeligt, der kan dog være dem, der har allergier og andet, der umuliggør brugen af visse shampoos, dette kan dog også sagtens finde sted, hvis der er tale om en naturlig shampoo.

Naturlige shampoos er som ofte baseret på æteriske olier, der giver dem duft og virke, men disse er der mange der er allergiske overfor, hvorfor det at tage en naturlig shampoo ikke nødvendigvis er ensbetydende med at du kan tåle shampooen, hvis dit hår og hovedbund er sart eller særligt udsat.

Vegansk shampoo

Det kan måske lyde underligt at en shampoo kan være vegansk, men det er shampoo der ikke er testet på dyr og hvor der ingen animalske ingredienser er at finde overhovedet. Vegansk shampoo er blevet meget populært de sidste par år, i takt med at interessen for det at være veganer er steget markant i popularitet.

Du kan finde et stort udvalg inden for naturlig vegansk shampoo på denne shop . Du kan også vælge at læse meget mere om vegansk shampoo i dette gode blogindlæg om emnet.

Økologisk shampoo

Økologisk shampoo tilbyder dig hårvask uden at tilføje din krop unødvendig kemi. Huden optager stort set alt som vi påfører den og derfor skal vi passe godt på den.

Alle produkter vi skylder af kroppen ender i afløbet og påvirker miljøet, denne grund alene burde være nok til at få alle til at skifte til økolgisk shampoo i stedet for traditionel.

Er du interesseret i at købe økologisk shampoo? Så er der et godt udvalg her.