Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det tager tid og energi at skabe den have, som du gerne vil have. Men det er muligt! I denne artikel vil vi give nogle gode råd om, hvordan du får lige præcis den have, du altid har drømt om. Læs mere her, hvis det har interesse for dig.

Hold dræbersneglene væk

Der er ikke noget værre end at have en masse dræbersnegle i køkkenhaven, når man har brugt utrolig meget tid på at lave den. Eller måske går de i alle dine pæne blomster? I så fald skal du have dig et sneglehegn!

Sådan et sneglehegn koster ikke særlig meget, og det kan være en oplagt måde hvorpå du kan redde alle dine dejlige grøntsager ude i haven. Måske den lokale blomsterbutik faktisk har sådan et sneglehegn, som de sælger? I så fald kan du blot købe det ved dem!

Men du kan naturligvis også købe det på nettet, hvis du ikke har nogle lokale muligheder for at købe det. På nettet kan du også læse meget mere om sneglehegn og lære, hvordan du skal benytte sådan ét. Der er mange andre danskere, som vælger at benytte sig af et sneglehegn, hvis de er trætte af at have deres have ødelagt af dræbersnegle.

Få en terrasse, der går i ét med baghaven

Det er også rigtig hyggeligt at have en terrasse ude i baghaven. På den måde har du altid et sted at sætte dig på de rigtige varme sommeraftener. Men det kan virke frustrerende at have en terrasse, som ikke går i ét med baghaven.

I stedet for at anlægge en terrasse af sten eller plankeværk, så kan du benytte dig af græsarmering. Græsarmering har mange muligheder, og nogle vælger for eksempel at lave flotte indkørsler med det. Men du kan altså også vælge at lave en flot terrasse ude i baghaven af det.