Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er så mange der skal have nye køkkener, enten fordi huset er ved at være gammelt, eller også er stilen bare dårlig. Nogle gange skal der bare en klat maling til, men det er ikke tilfældet hver gang. Du vil nu blive guidet i hvad der er på moden nu her, og hvad du helt klart skal vælge. Men husk det er dit valg.

Sort og atter sort

Det sorte køkken er det klassiske, det er en afløser for det som engang var det klassiske nemlig det hvide køkken. Det sorte køkken giver en kant til dit hjem, hvilket giver et fint look, især med den matte farve. Det giver et råt udtryk. Du kan fremhæve det lidt mere dramatiske udtryk ved at gå efter møbler, lamper og fliser i sort også. Måske ikke lige køkkengulvet, der er det nok bedre med at give det et strejf af det mørke. Du kan evt. holde nogle dele af køkkenet hvidt for at give kontraster, eller gå efter andre varianter af træ, det giver charmen.

Sådan gør du det let med grå

Der er intet pænere end et trælook med det grå på. Et gråt køkken giver det hele, både lyset, moden & charmen. Med et gråt køkken kan du indrette lige efter dine ønsker. Der er nemlig mulighed for at blande farvede møbler ind, hvilket du ikke kan med det sorte, grå er mindre dramatisk. Det giver dig muligheden for at tage et sort bord, grå stole og en hvid dug. Det kan du nemlig sagtens, for det er netop det som er på moden nu her. Intet bedre end at finde dig i dit køkken, og give det et praj af charmen. Find gråt køkken, og gør køkkenet til dit yndlingssted i huset.