Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange af os, der er helt vilde med levende ild. Det er nemlig noget, der for alvor er med til at bringe noget mere hygge ind i et hjem. Men ikke nok med, at det ser pænt ud og derfor skaber et smukt blikfang, så er det også noget, der er med til at give lidt varme – eller i hver fald en mere varm fornemmelse. Og det er præcis den følelse og den atmosfære, som der er mange, der søger til deres hjem – især i de kolde måneder. 

Er du vild med den levende ild?

Er det noget, du kan nikke genkendende til? Så kan det være, at du lige nu er ved at finde frem til en smuk biopejs, du kan have i dit hjem. Det er nemlig ikke alle, der er så heldige, at de har enten pejs eller brændeovn i deres hjem, og derfor må der gøres brug af nogle andre løsninger. Det kan med fordel være en smuk biopejs, der langt hen ad vejen kan give den samme fornemmelse i forhold til den åbne ild og den gode atmosfære, som der er forbundet her. Og heldigvis finder du et stort udvalg af biopejse online, hvorfor der med sikkerhed er én, der stemmer overens med dine krav, ønsker og behov for eksempel, når det kommer til stilen i dit hjem.

Husk bioethanol til din biopejs

Når du har fundet frem til den rette pejs, skal du investere i noget godt bioethanol. Det er nemlig den væske, som du skal hælde på din biopejs og antænde for at få den smukke, levende flamme. Når væsken er brugt op, vil flammen brænde ud, og du skal derfor ikke være bekymret for, hvorvidt du får slukket for ilden eller ej. Og du slipper for de grimme lugtgener, der til tider kan være fra røg og ild, idet bioethanol er lugtfrit.