Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I lang tid er normale p-skiver blevet brugt i forruderne på alle bilerne på parkeringspladserne. Det har gjort det til en tjans at skulle sætte p-skiven hver gang, man har forladt sin bil efter at have parkeret den. Det krævede at man skulle sætte den på det rigtige tidspunkt, og det ender altid med at tage længere tid end forventet. Derfor kan man med lethed ændre den irriterende tjans ved at investere i en elektronisk p skive i stedet for. Det er en kæmpe tjeneste at gøre for sig selv, da man ikke længere har det i tankerne at skulle sætte sin p-skive.

Spar dig selv for unødvendige parkeringsbøder

Hvis der er én ting en elektronisk p skive kan ændre på, så er det antallet af parkeringsbøder, man kommer til at modtage. Langt de fleste har oplevet at gå fra bilen og senere opdage, man har glemt at sætte p-skiven. Det kan endda være, man har sat tiden forkert ved at uheld og ikke opdaget det. Det kan pludselig koste en mange hundrede kroner. Med en elektronisk p skive kan dette undgås med det samme. Når bilen parkeres, vil p-skiven selv sætte tiden til det nærmeste kvarter. Man kan eventuelt tjekke den, inden man går, så man er helt sikker.

Find en model, der passer

Når man er blevet overbevist om at en p-skive, der er elektronisk, er det rigtige valg, så er det tid til at finde den rette model. Der er mange at vælge imellem. Hvis man gerne vil have den bedste mulige, så kan det være en fordel at se på sammenligninger og forskellige tests. Hvis man derimod ikke går så meget op i sådanne ting, så kan man vælge at se på prisen. Man foretrækker måske en billig p-skive, der bare sørger for at klare jobbet.