Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Trænger du til sol og sommer? Vil du gerne have sand mellem tæerne og lækre badestrande? Så er dine chancer nok størst, hvis du vælger at holde ferien længere sydpå end i Danmark. Herhjemme kan der sikkert findes nogle varme sommerdage, men det kan også sagtens ende modsat. Hvis du derfor vil være mere sikker på at få sol i øjnene, så vælg en ferie sydpå.

Hvad skal man vælge?

Der er utallige destinationer at vælge imellem, så hvad vælger du? Det har i mange år været meget populært at tage på kør-selv ferie til Italien, hvilket man jo godt forstå med deres varme vejr og lækre mad. De seneste år er det blevet mere og mere populært at tage til Sardinien, hvor flere flyselskaber også vælger at flyve til. Det betyder selvfølgelig også at flere danske selskaber gerne vil stå for udlejning af diverse ferielejligheder dernede. Det giver altid noget ekstra tryghed at bestille ved et dansk firma, som man stoler mere på og bedre kan stille spørgsmål til og få svar – på dansk. You-Go er et dansk firma, som udelukkende har ferieboliger i Italien. Derfor er de altså også netop eksperter på området.

Sardinien

Og hvad er det netop som gør Sardinien så specielt? Sardinien er en italiensk ø, hvor der er lækre sandstrande med turkisblåt vand. Her kan du komme på en ferie med absolut afslapning, hvor der også er plads til at se den smukke natur. Det helt krystalklare vand giver god anledning til både at snorkle og dykke. Nogle steder på Sardinien kan du endda dykke ned igennem klippehuler under vandet. Sardinien indeholder samtidig hele Italiens kendetegn, nemlig store klipper, oliventræer og vinmarker. Derudover er der masser af lækker mad på Sardinien samtidig med, at du kan få en vin, der passer præcis til den mad du spiser. Er du blevet interesseret i Sardinien? Så kan du læse mere her.