Vil du vide, hvad der gemmer sig i dit hjem?

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vil du vide, hvordan du kan sikre din børn mod forfærdelige kræftfremkaldende stoffer i dit hjem, så skal du læse videre her. Dette gælder ejendomme, der er bygget mellem 1950 og 1977 i Danmark. Dengang brugte byggebranchen et produkt, som senere har vist sig at være yderst skadeligt for os mennesker. Det, vi taler om, er PCB. Og netop PCB er vigtigt, da det er fedtopløselig, hvilket betyder, at det ophober sig i vores fedtvæk i kroppen. Og det er ikke rart for hverken os eller de kommende generationer.
Men fortvivl ej – ikke mere end højst nødvendigt om ikke andet. Der er stadig håb forude, og du kan stadig nå at gøre noget ved problematikken, hvis du ejer eller bor i en ejendom inden for førnævnte tidsalder.

Der findes nemlig et produkt på markedet, som kan sørge for, at disse skadelige stoffer ikke kommer ud fra deres primære kilde. Der er tale om forsegling af PCB. Og hvad er så forsegling af PCB. Det er egentlig et produkt, som udvalgte licenshavere har, som kan males på den primære kilde. Når det er gjort, er der næsten ingen sandsynlighed for, at der kommer skadelige stoffer ud i hjemmet. Licenshavere er blandt andet malere og folk inden for nedrivningssegmentet.
Lad os lige understrege ganske hurtigt, at vi ikke ville skrive om et produkt, hvis det ikke var gennemtestet og analyseret ned til mindste detalje. Denne forsegling af PCB er testet af Teknologisk Institut og har dokumenteret effekt.

Hvis du vil læse mere om, hvordan produktet ProSeal kan hjælpe i dit hjem, kan du enten gøre det via linket her, eller du kan tage kontakt til firmaet bag og høre lidt mere om, hvorvidt du bør investere i en fagmand, der kan sørge for, at du ikke får de skadelige stoffer ud i hjemmet og ind i kroppen på dig og familien.