whiteboard

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Whiteboards lyder måske gammeldags, men du kan faktisk bruge et whiteboard til utroligt mange ting, både på arbejdet og i hjemmet.  

Hvad er et whiteboard? 

Et whiteboard er en stor hvid tavle som du kan skrive på med tuscher, som du så kan fjerne igen med en svamp. Det minder om en gammeldagstavle, bare uden kridt, støv og ubehagelige lyde, når du skriver på tavlen. Du kan se et udvalg af whiteboards her. 

Hvad kan du bruge et whiteboard til i hjemmet? 

Et whiteboard kan bruges til at strukturere hverdagen lidt nemmere. Det kan nemlig nogle gange være svært at overskue hvad alle skal og hvilke dage, når man har en kernefamilie, og børnene går til sport og man skal nå 1000 andre ting. Derfor kan whiteboardet være en uge plan hvor man kan skrive alles navne og uge dage ned, så kan man selv skrive på hvad man skal og hvilke dage, så alle kan se det. Børnene synes også det er sjovt selv at kunne skrive det på, og mindre børn vil måske gerne tegne hvad de skal, i stedet for at skrive det. 

Hvad kan du bruge et whiteboard til på arbejdet? 

Hvis du arbejder på kontor, kan du bruge whiteboardet til at skrive ideer ned på, eller research. Nogle bruger også whiteboards til at pitche med, så kan man skrive statistik eller illustrationer ned på boardet. 

Hvordan vedligeholder man sit whiteboard? 

Hvis du anskaffer dig et whiteboard, er der nogle forholdsregler du skal huske på.
Brug f.eks. kun tuscher der er beregnet til whiteboards, og som ikke er permanente. Brug også en rigtig whiteboard svamp til at fjerne med, og brug for gud skyld aldrig hånden til at fjerne noget på tavlen med, da hånden efterlader fedt på tavlen, som gør den svære at gøre rent.
Brug tavlerens til at gøre whiteboardet rent med igen, hvis det bliver fedtet eller for beskidt med tiden.