Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Står I at skal arrangere den årlige herretur? Vil I gerne både have aktivitet og god mad på menuen uden at skulle stå for noget selv? Så kan I afholde jeres årlige herretur på Hotel Kirstine, hvor der er mulighed for begge dele. Her kan I nemlig komme på golfophold, hvor der indgår en Green Fee billet til en af samarbejdsparterne på Sydsjælland. Så kan I vælge den golfbane, som I helst vil afprøve. Om det ender med hole in one eller birdie er uvist, men én ting er sikkert. Når I kommer tilbage til hotellet, så står restauranten klar med en 5-retters menu, hvor I blot skal slappe af og nyde maden. Du kan læse mere om golfopholdet her.

Hvad sker der ellers?

Udover ovenstående, så ligger Hotel Kirstine også i fantastiske omgivelser i Næstved, hvor det kun tager 5 minutter at gå hen til Herlufsholmskoven. Hvis I er ekstra friske, kan I vælge at gå 10 km hver vej for at se den nærliggende strand i Karrebæksminde. I kan også vælge at tage bilen derhen og gå en lang tur langs vandet i stedet. Næstved by kan også besøges, hvor der både er mulighed for shopping og diverse restaurantbesøg.

Næstved rummer også andre steder, som er værd at besøge. Heriblandt Gavnø Slot, som kan besøges, hvis I er til det. Er I til kunst og historie, så kan I i stedet vælge at besøge Rønnebæksholm, som også ligger i nærområdet. Derudover rummer Næstved Helligåndshuset samt Boderne. I Helligåndshuset kan du få et indblik i Næstveds historie. Det kan være interessant at have med, når I kommer hjem. Så ved I noget om den by, som I lige har besøgt. Ved Boderne kan I se kunsthåndværk og design fra Kähler og Holmegaard Glasværk. Der er altså rig mulighed for at få tiden til at gå, når I er i Næstved.