Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Dåben er en af de dejligste og mest hjertevarme fester, man kan blive inviteret til. Det er jo nyt liv, man fejrer, og det er der noget utroligt smukt ved. Derfor er det naturligvis også vigtigt, at man har en gave med til den lille ny og heller ikke glemmer forældrene. Den gave du giver barnet kan måske komme til at følge vedkommende hele vejen op gennem livet, så du skal tænke dig godt om.

Dåbskortet

En dejlig dåbsgave bliver ikke helt det samme, hvis der ikke følger et fint dåbskort med. Tværtimod kan et kort til barnedåb virkelig gøre gaven komplet. Heldigvis er der masser af fine kort at vælge imellem, så du kan helt sikkert finde noget pænt til barnet. Så skal der selvfølgelig tilføjes et par velvalgte ord, der kan være til glæde for både barn og forældre i lang tid. Resultatet kan blive særligt vellykket, hvis du vælger en farve eller et motiv, der passer til den øvrige indpakning af din gave. Find det perfekte dåbskort her.

Til barnet

Dagens hovedperson skal naturligvis have en dejlig gave, det skulle da bare mangle. For det meste vil forældrene have sendt en ønskeseddel ud, og den skal man naturligvis følge, men det skader heller ikke at give en lille ekstra ting. Tit er det de små ting, der er allermest betydningsfulde, så du behøver ikke at bruge mange penge på gaven, så længe du tror, at barnet vil blive glad for den. Du kunne for eksempel forære en kær bamse eller en bog, som du selv var glad for at få læst op, da du var lille.

Til forældrene

Det er selvfølgelig barnet, der er i fokus på dåbsdagen, men det skader heller ikke at have en lille ting med til forældrene. Selv om det er en enormt stor glæde at være forældre, kræver det også en masse arbejde, og det kan man godt anerkende dem for. Tag for eksempel en lille buket blomster eller en plade chokolade med, så du kan vise forældrene, at du tænker på dem.