Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Selvom sommerferien ikke just står for døren, så er der på denne tid af året mange, som tager til Thailand eller på skiferie, som der netop er sæson for. Uanset om du skal til Asien, på skiferie eller blot er ude i god tid til sommerferien, så er det vigtigt at huske solcreme og især til dit barn. Barnets hud er tyndere end voksnes og derfor er deres hud mere udsat for solen. For at udsætte dit barn for mindst muligt sol kan du beskytte med en hat og ellers holde barnet i skyggen så meget som muligt. Dog kan det ikke undgås, at barnet kommer ud i solen, så derfor er det vigtigt med en god solcreme. Husk også at brug solcreme trods I er i skyggen, da solens skarpe stråler kan trænge igennem rigtig mange ting blandt andet en almindelig parasol.

Valg af solcreme

Der findes ufattelig mange solcremer på markedet både til børn og voksne. Her er det vigtigt at du finder en solcreme, som ikke indeholder skadelige stoffer for dit barn. Derudover skal den beskytte både mod UVA og UVB stråler. En solcreme som netop gør dette er Rudolph Cares solcreme, som kan købes her. De indeholder naturlige og økologiske ingredienser og har fået de fineste certificeringer indenfor solcreme på markedet. Derudover er deres Kids solcreme vandfast, hvilket er vigtigt, så børnene er beskyttet i vandet. Dog er det vigtigt jævnligt at smøre, når de kommer op fra vandet alligevel. Det kan indimellem være en kamp at få smurt solcreme på børnene, da de ikke bryder sig om at få det fedtende creme på. Med denne solcreme får du en solcreme til dit barn som hverken hvidter, fedter eller klistrer. Du kan derfor roligt købe denne solcreme, så du er klar til næste ferie uanset, hvor turen går hen.