skades erstatning

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Man kan komme slemt til skade på mange forskellige måder, men hvad de alle sammen har til fælles er, at du i forhold omfanget, har krav på en erstatning som du ikke vil være interesseret i at gå glip af hvis dette er tilfældet.

Erstatningsskader kan forekomme i flere forskellige former, lige fra at komme til skade i sin fritid, og til blive skadet ved et overfald på dig. Så uanset om det er på fodboldbanen du er kommet til skade, eller du er blevet udsat for vold, så bør du hurtigt kontakte en erstatningsadvokat som kan hjælpe dig med at komme godt ud på den anden side, med din skade.

Find en god advokat

Det er vigtigt at du tager fat i en advokat relativt hurtigt efter din skaden – jo hurtigere desto bedre. Det kan have en stor betydning for hvad du kan forvente dig at få som erstatning i sidste ende. Find derfor en advokat med speciale i erstatningsret inden skaden for alvor sker, så du hurtigt kan komme i kontakt med den advokat som du har valgt. Det er derfor vigtigt at du kontakter din advokat som en af de første efter din tilskadekomst, da han eller hun kan hjælpe dig med at træffe de rigtige valg igennem hele forløbet. F.eks. at du kommer til den rigtig type læge, og får tjekket omfanget af skaden.

Betaler sig ikke at lade være

Når du rejser en erstatningssag, får du i de fleste tilfælde dækket alle dine omkostninger som der måtte forekomme, og det kan derfor ikke betale sig at lade være. Du kan derfor både få dækket de omkostninger der måtte være under sagen, men erstatningen er også den højeste den kan blive, da du har valgt at tage din sag op hos en erfaren erstatningsadvokat, fra start af.

Få derfor styr på hvem din erstatningsadvokat skal være, og tag personen med i din sag.