gammel bil

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når vi køber ny bil er vi fuldt klar over at vi har mulighed for at tilføje og fjerne en masse ekstrating til bilen, det kan være varme i rettet eller sædet, bakkamera, baksensor, automatisk bremse og meget andet. Men det er ikke mange som tænker over at du også sagtens kan opgradere din bil efter du har købt den, også selvom den er mange år gammel. 

Sikkerhedsudstyr 

Det kan godt betale sig, hvis man har en ældre bil, at opgradere på noget sikkerhedsudstyr. Det kan f.eks. være bakkamera. Et bakkamera kan gøre at du kan se om der er noget bag ved bilen når du bakker, og hvor langt du er fra en genstand, som ofte kan være svært at vurdere når man kigge bagud.
Derudover kan parkerings sensorer også være en god investering, da det kan spare dig for at påkøre andre, eller ting når du skal parkere.  

Komfortudstyr  

Det er ikke kun sikkerheden der behøver at blive opgraderet. Det kan også være komforten der gøres bedre i bilen. 
Her kan sædevarme være en god ting i de kolde måneder. Ellers kan fartpilot også være værd at installere i bilen, så man ikke skal tænke på om du køre for hurtigt på motorvejen, så kan du bare sætte farten til fartgrænsen og ellers bare cruise derudaf. 
Noget af det store for tiden er apple carplay eller android. Som er en skærm, hvor du kan styre musik, opkald, GPS og andre ting fra. 
Det kan også være en god ide at få installeret et bluetooth anlæg i bilen, så man kan snakke uden at have telefonen i hånden, og du kan faktisk også afspille musik fra din telefon over bluetooth anlægget.  

Styling  

Hvis du er træt af hvordan din bil ser ud, kan du også opgradere på bilens styling. 
det kan være lakering, sænkning af bilen, tonede ruder eller andet.