shuttlecock and badminton racket on wooden background

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er både sundt og sjovt at gå til en sport. Både børn og voksne kan have gavn af at dyrke en sportsgren, som både er social, sjov og giver sved på panden. Det er en kunst at finde en sportsgren, som man elsker så meget, at man slet ikke mærker, tiden går. Men har du fået det sådan med en sportsgren, så ved du, at det er ‘ægte kærlighed’, og du skal holde ved.

Skift fitnesscenter ud med ketcher og fjerbold

Rigtig mange voksne er tilmeldt et fitnesscenter, men for mange er det svært at komme af sted. For det første tager det tid væk fra familien, for det andet er man ikke forpligtet på samme måde som i en klub, og for det tredje er det måske i virkeligheden ikke ret sjovt at træne alene? Men hvilken sport, kan man så tage op som voksen? Et bud kunne være badminton. I breddeidrætten findes der mange forskellige badmintonhold – også nogle hvor hele familien kan være sammen om at svinge ketcheren.

Badminton er for hele familien

Alle der har prøvet at spille badminton ved, at det både kræver hurtighed, kondition og fysisk styrke. Både når man spiller single eller double, er man på hårdt arbejde. Det er en sport, som i dén grad tæller i motionsregnskabet – og måske presser du dig selv endnu mere, end du ville have gjort i fitnesscenteret eller på løbeturen? Hvis du gerne vil gå sammen med dine børn, har mange klubber et hold for de mindste, der hedder “Miniton”. Miniton er træning, hvor voksne og børn har det sjovt sammen gennem lege og øvelser, som er med til at udfordre den almene motorik. For forældre er Miniton en spændende måde at være sammen med børnene, fordi man på en naturlig måde indblik i barnets sundhed, trivsel og mentalitet. Børn starter typisk til Miniton, når de er mellem 5 og 8 år gamle.

Find badmintonketchere til hele familien

Badminton er en sport, du kan spille året rundt, og som ikke koster alverden. Klubkontingentet er sandsynligvis en del lavere end dit fitnessabonnement, selvom hele familien er meldt ind. Du skal ikke bruge en masse dyrt udstyr, men kan klare dig med nogle gode indendørssko og en badmintonketcher. Hos billigsport24.dk kan du finde en badmintonketcher til billige priser. Du kan også købe en juniorketcher, så dine børn kan få deres egen ketcher. Det øger både motivationen og stoltheden!