Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du i tvivl om, hvilket tøj der er smart at have på imens du træner? Der er to forskellige former for smart. Noget der er praktisk og noget der er fashionable. Heldigvis findes der i dag så meget træningstøj, som er begge dele. Derfor kan du sagtens have praktisk træningstøj på, som stadig ser smart ud.

Praktik træningstøj

Og hvad er praktisk træningstøj så? Altså hvad dækker ind over det begreb? Det er træningstøj, som du først og fremmest føler dig tilpas i. Du skal ikke føle, at du skal stramme maven ind eller noget andet. Slet ikke når du træner. Derudover skal det heller ikke stramme diverse steder, så det er ubehageligt at have på. Træningstøj skal egentlig bare sidde som smurt på dig. Hvis du styrketræner eller laver andre øvelser, hvor du hurtigt kommer i en upassende position, så er det også vigtigt, at dine træningstights er squat proof. Det vil sige, at man ikke kan se direkte ind igennem dine tights, hvis du eksempelvis squatter eller laver en anden øvelse.

Der findes også noget træningstøj, som går ind og forbedre din holdning. Det er netop tøj, som aktiverer din rygmuskulatur, din skuldre samt skulderblade uden at fastlåse dine muskler og led. Dette tøj er også velegnet til træning, da du så får spændt op de rigtige steder uden at få ondt i din ryg. Tøjet er svedtransporterende, hvilket er virkelig praktisk, hvis det skal bruges imens du træner. Du kan købe holdningskorrigerende tøj her.

Smart træningstøj

Lige nu er det meget populært for piger at vise et lille stykke af maven, når man træner. Dette sker ved højtaljede træningstights og en lille crop top. Det er dog ikke os alle, som føler os tilpas med dette tøj på. Husk på, at selvom det er populært, så skal du kun have det på, hvis du selv synes det er smart og føler dig tilpas i det.