Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Skal I holde et firmaarrangement og er I i tvivl om, hvor I skal holde det?Mulighederne er mange, så derfor er der god grund til forvirring. En ting er dog sikkert, I får det bedste resultat, hvis I hyrer et eventbureau til at arrangere jeres arrangement, da eventbureauer er vant til at stå med al planlægning.

Hvorfor skal I vælge en arrangør?

Der kan være mange grunde til at vælge en ekstern eventvirksomhed til at stå for jeres event. Dels kan opgaven simpelthen være for stor selv at stå for. Det kan både være, hvis I er en stor virksomhed eller hvis I ønsker noget helt bestemt til jeres event. Dernæst skal man huske på, at et eventfirma kun laver dette til daglig. De kender altså alle faldgrupperne og hvor man skal være opmærksom. Det kan f.eks. være svært at holde styr på logistikken, hvornår man skal bestille hvad, hvor meget man skal bestille af hvad osv. Her kan man trygt lade sit eventbureau gøre sit arbejde, da de kender det hele udenad.

Hvem skal I vælge?

Event Republic er et af de førende eventbureauer i København. Det betyder også, at de har selv de helt store virksomheder som kunder. Deres events indebærer blandt andet julefrokoster, firmafester, teambuilding, events med temaer og meget mere. Uanset hvilket event I ønsker, så kan I altså få hjælp her. De lytter til hvad I har af ønsker og ikke mindst ressourcer. De forholder sig altså realistisk til jeres budget. Dernæst har de et globalt netværk i 56, som de kan trække på. Det skyldes, at de også afvikler events i udlandet og har afviklet events med flere tusinde deltagere. Der er altså god grund til at stole på, at Event Republic kan hjælpe jer med jeres events. Du kan læse mere om dem her.