Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er dit afløb i køkkenet eller badeværelset stoppet? Så kan det være at du har brug for en vvs-installatør. En vvs-installatør udfører nemlig vand- og afløbsinstallationer fra køkken- og håndvaske, bruse- og karbade, wc’er mv. Så hvis du har brug for hjælp til dette, så skal du have fat i en vvs-installatør nær dig.

Her kan du finde din VVS’er

Håndværkernøglen giver dig et overblik over dine lokale håndværkere. Bor du i Frederiksværk, så kan du søge efter vvs installatører Frederiksværk, hvor du så får resultater om VVS-installatører i Frederiksværk. Du kan se det her. Du kan også bruge hjemmesiden til at søge på andre emner, hvor du også har brug for en håndværker. Det kan f.eks. være en blikkenslager, smed, fjernvarme eller lignende. Så får du her også relevante resultater op.

Hvad skal man være opmærksom på?

Når du skal vælge en VVS’er, så skal du vælge en rigtige VVS’er, som er uddannet og derfor kender lovgivningen. Derudover kan det være smart at vælge en lokal VVS’er. Du sparer først og fremmest transportomkostningerne og derudover har du mulighed for at få en medarbejder ud med kort varsel. Det kan være meget praktisk, hvis der opstår et akut problem. Dernæst er det altid godt at støtte sit lokale byliv, så man gør noget for at holde gang i virksomhederne.

Hvad kan din VVS’er hjælpe dig med?

En VVS’er kan hjælpe dig med en lang række opgaver indenfor VVS-faget. Du kan både få fjernet, renoveret eller installeret dine VVS-installationer uanset om det er nybyggeri eller en ældre bolig. Du kan altså eksempelvis få hjælp til følgende:

  • Reparation af VVS-installationer
  • Opsætning af VVS-enheder f.eks. radiatorer og vandvarmere
  • Montering af brandinstallationer, relaterede VVS-artikler og vandmålere
  • Rådgivning omkring dine VVS-installationer
  • Vedligeholdelse

Du kan altså roligt ringe til din lokale VVS’er og få et tilbud uanset hvad du mangler hjælp til.