Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Skal I giftes i udlandet? Hvis du drømmer om at blive gift på en strand med helt hvidt sand, så er du nok ikke den eneste. Flere af os vil gerne have et bryllup i varmen og ved vandet. Hvis I skal giftes i udlandet, så er der dog flere ting, som I skal sørge for til jeres gæster. Her får du et par tips til, hvad I skal have styr på, når I gifter jer i udlandet.

1 Overnatning

Det siger sig selv, at der ikke er nogen, som kan køre hjem, når I bliver gift i et andet land. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at I sørger for, at der er overnatning til jeres gæster. På den måde er I også sikret, at der ikke er nogen, som tager tidligt hjem med en dårlig undskyldning. Alle er i landet kun for jeres bryllup, så I har jeres gæster helt for jer selv hele aftenen og natten.

2 Lokation, mad og dekoration

Det kan være svært at sige ja til lokaler, som man ikke har set. Det kan dog være nødvendigt, hvis I skal giftes i udlandet. Hvis I ikke har et stort kendskab til lokalområdet og kontakter dernede, så kan det være nemmere at få en anden til at arrangere det hele for jer. I skal huske, at der både skal være styr på mad, dekoration, blomster osv. Det kan være svært, hvis I skal ud at finde forskellige leverandører af det hele. Det kan også være, at det sted I afholder selve festen, at de tilbyder at stå for det hele. Dette kan I undersøge inden I booker stedet.

3 Registrering af vielse

Når I kommer hjem til Danmark, så skal I huske, at I skal have jeres vielse registreret. Dette kan kræve en oversættelse af vielsesattesten. Dette kan I få lavet af et professionelt oversættelsesbureau. Det siger sig selv, at det skal være professionelt, når det er en vielsesattest. Derfor får I brug for en oversætter. Du kan læse mere her.