dj

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Nogle af de største musikstjerner for tiden er DJs. Her er DJs som Calvin Harris, Tiesto, David Guetta nogle af de helt store på markedet. Men selv i Danmark har vi en verdenskendt DJ, nemlig Martin Jensen, som er kendt for numrene “solo dance” “all i wanna do” og “somebody im not”. 
Dette har fået flere og flere til at kaste sig over DJ-faget. Men det kræver ikke så meget at blive en god DJ, vi vil her i artiklen komme med nogle gode råd, til hvordan du bliver en god DJ.  

Øv dig virtuelt, før du køber udstyr 

Det kan være en stor investering, at skulle købe DJ udstyr, derfor findes der en række virtuelle DJ-programmer, hvor du kan få en følelse af, hvordan det er at være DJ. Få en følelse af hvordan man mixer sange, og laver effekter, skifter tempo og meget andet, og find ud af om det er noget for dig, inden du køber noget rigtigt udstyr og leger med.  

Valg af udstyr 

Hvis du så vælger at købe noget udstyr, skal du gøre op med dig selv, hvad du vil med det. Er det ren hygge, hjemme brug? Eller skal du spille til fester og for andre? Og ønsker du at indspille dine egne numre, eller vil du primært spille og mixe andres musik.
Du kan se et kæmpe udvalg af DJ udstyr på SoundstoreXL, det er et af Skandinaviens største webshops med DJ udstyr. 

Hvordan bliver du god? 

Den eneste måde du kan blive en god DJ, er ved at øve dig. Øv dig for dig selv, øv dig for andre. Tilbyd at være DJ til mindre fester, hvor du kan øve dig og teste dit udstyr. Når du bliver god nok, kan du begynde at tage betaling for at komme ud og spille til fester.