Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Har dit barn fødselsdag? Eller vil du gerne give en gave af en anden grund? Uanset hvad grunden er, så er det som regel et hit at komme hjem med noget nyt hos sit barn. Det skal bare være det rigtige. Noget af det som hitter i vinterkulden, er at lave huler, som man kan gemme sig i. Hvis man ikke lige har de rette forudsætninger til at lave en hule, så kan dette være svært. Heldigvis er der en nemmere løsning for at få en flytbar hule. Du kan nemlig købe et legetelt til dit barn, se her. Legeteltene er i forskellige motiver og mon ikke, at der også er et legetelt med dit barns yndlings tegnefilmsfigur. De findes nemlig blandt andet med Frost, Biler, Paw Patrol, Spiderman, Disney prinsesser mm. Der bliver desuden løbende opdateret, så der altid er motiver med det nye fra populære børneprogrammer.

Hyggelig hule

Så saml en masse puder og tæpper sammen og lig ind i legeteltet. Du kan eventuelt pifte det op ved at sætte en lyskæde op inde eller rundt om teltet for at gøre det ekstra hyggeligt. På den måde kan teltet både leges i enten alene eller sammen med vennerne samt bruges til hygge med en iPad, når energiniveauet er lavere.

Brug hele året

Det smarte ved legeteltene er, at de kan bruges hele året. Så snart vejret er til det, er de nemlig hurtige at flytte udenfor, hvor de så kan bruges i haven. Teltene kan nemt pakkes sammen og altså ligges væk, så de ikke fylder. Det betyder også, at de tilmed er nemme at have med, hvis I eventuelt skal på camping eller lignende. Så hvis du indimellem har svært ved at samle diverse børnelegetøj, så frygt ikke ved legeteltene. Det er nemt og ligetil og tager ikke flere timer at samle.