Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du træt at din stue? Trænger den til fornyelse? Så kommer der her nogle tips til hvordan du kan få din stue til at fremstå som ny. Der findes nemlig flere forskellige muligheder for, hvad der kan gøres.

Maling

Noget af det der trender lige nu er at få malet en enkelt væg i stuen i en anden farve. Det giver noget helt nyt og din stue vil se helt anderledes ud bagefter. En god idé er at finde en farve som er neutral, så den passer til dine møbler – også selvom du skifter ud i dem. Dette kunne eksempelvis være en grå farve. Har du et gennemgående tema i dit hjem eller elsker du bare en bestemt farve, så kan du selvfølgelig også vælge dette. Sørg bare for at det passer sammen med dine møbler.

Fornyelse

En anden ting du ikke kommer udenom er, at nye møbler små som store altid giver et frisk pust. Dette er også en god undskyldning for at forkæle dig selv med nogle nye møbler i dit hjem. Hos Designovation finder du diverse flotte møbler. Noget af det som kan gøre en diskret forskel og give nyt lys er ved at købe en ny lampe. Dette kan være en smuk gulvlampe fra Bellevue, se her, som findes i flere forskellige farver. Alle farver som passer til det meste, men find den som passer perfekt til din stue.

Oprydning

En billig løsning kan være en god gammeldags oprydning. Hvis der trænger til at blive ryddet op, kan det hurtigt bliver træls. Så få ryddet op i stuen – også nede i skufferne på reolen. Forær eller sælg de ting, som du ikke selv skal bruge, så der kommer luft i stuen. Det giver en fornyet energi og giver desuden god baggrund for at købe nye nips ting.