Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

En hyggelig have er et must til sommer. Når solen skinner er der ikke noget bedre end dansk sommer. Så vil vi gerne kunne hygge os i haven. Spørgsmålet er blot, hvad der skal til for at man får en hyggelig have, hvor man virkelig kan nyde sin sommer.

1 Terrasse

Et absolut must er, at du har en terrasse. På terrassen skal der gerne være sol og så skal du have et spisebordssæt, så I kan sidde derude hele dagen samt nyde de lange sommeraftener med lækker mad og et glas vin. Hvis I har plads til det, så kan I overveje om I skal have mere end en terrasse. Dette kan være for at få sol på forskellige tider af døgnet, men det kan også være for at have en åben samt en overdækket terrasse. Selvom vi gerne vil have en sommerrig dansk sommer, så ved vi også godt, at dette ikke altid er tilfældet.

2 Bålplads

Hvis der er noget, som virkelig kan skabe hygge i haven, så er det en bålplads. Det kan virkelig forlænge de varme sommeraftener. En bålplads er også noget, som både kan lokke venner og hele familien til. I kan lave snobrød over bålet sammen med børnene og hvis I har et musikalsk talent i familien, så kan vedkommende lige tage en guitar frem og give et nummer. Du kan købe en bålplads her.

3 Dam

En dam skaber en helt særlig stemning i haven. Det giver liv, hvis I sørger for at have fine fisk i dammen. Derudover ser det godt ud med en dam. Du kan skabe stemning ved at have planter rundt omkring, så det ser rigtig hyggeligt ud.

4 Diverse bede

For at skabe en flot og lækker have, så kan I anlægge flotte bede. Det kan være bede fyldt med blomster, men det kan også være med bær og grønsager. Det kan være hyggeligt at have sit eget jordbærbed eksempelvis, hvor man kan spise sine egne jordbær om sommeren. Det kræver dog, at I passer bedet.