Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Måske er du helt på bar bund, når vi siger vakuumløfter. Måske kan du godt på den placeret i en håndværksmæssig sammenhæng, men så er du igen fortabt, fordi der simpelthen findes så mange forskellige redskaber, der bruges i håndværksmæssige sammenhænge, at det kan være svært at finde og hoved og hale i det. Vi prøver at gøre det nemt for dig, ved i dag og præsentere eller give dig et godt gensyn med en af tidens bedste opfindelser- nemlig vakuumløfteren.

En vakuumløfter giver dig muligheden for at løfte alt, lige fra små og lette ting til store og tunge ting, med ét redskab. Det er en klar fordel for dig, lige godt om du har en stor virksomhed eller ej, så sikrer den dig, at du ikke behøver at gå ud og investere i alverdens løfteredskaber. Det sparer ikke bare penge, men også tid og arbejdskraft, og det er i den grad noget, som alle virksomheder vil synes godt om.

Sådan ser vi vakuumløfteren i aktion

Når vi siger, at vakuumløfteren er løsningen til det hele, så mener vi det. Når den ved hjælp af det lufttomme rum, vakuum, suger sig fast, så gør den det stærkt, men stærkt på en ganske særlig måde. Det er ikke en måde, der knuser noget eller er voldsom. Den er derimod blid og styrken er umiddelbart uforståelig, men den er der.

Eksemplerne er mange, men vi vil alligevel her forsøge at skitsere, hvad en en vakuumløfter for eksempel kan løfte:

  • Store plader. Hvad end det er af træ, plastik eller noget helt tredje er underordnet. Jo større plade, jo flere sugekopper skal der til.

  • Papkasser klarer vakuumløfteren også. Den kan løfte selv den tungeste kasse helt uden at ødelægge selve papkassen

  • Vinduer og andet glas klarer den også!