Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Rundt omkring i Danmark findes utallig mange hyggelige gårde, hvor mange af dem har en alder med sig. Denne alder gemmer på historier om, hvad der foregik på gården tilbage i tiden. En gård har ofte et stort haveareal, som måske grænser op til lidt skov eller lignende. Det kan derfor være en god ide at få det omkringliggende miljø nær gården tættere på dit hjem.

Planlægning

At skabe et hyggeligt miljø udenfor har en pris, og det kan være nødvendigt for dig, at du lægger et budget. Dette budget skal afspejle, hvor mange penge, du ønsker at bruge på denne minirenovering. Når du tænker budget, skal du tænke over, hvilke ting, som du gerne vil have. Vil du gerne have en lille fiskedam, buske eller en bænk? Når du har et stort haveareal, gælder det om at udnytte dette, hvilket betyder, at det kan kræve, at du har flere bænke stående. Et eksempel kan være, hvis du har et flot udkig til andre marker. Netop her vil det være oplagt, at du køber en bænk til at have stående, så du har muligheden for at nyde en kop kaffe. Udover materiale skal der også planter til, hvilket også skal indgå i budgettet.

Vild natur tæt på

Selvom naturen er lige ude foran dig, kan det være en god ide, at du får naturen helt tæt på. Det kan du gøre ved at have krukker stående med planter i. Der findes alverdens planter, og et miks af disse vil se strålende ud sammen. Hvis du har store træer, som du længe gerne vil have væk, da de er med til at skygge for en god udsigt eller solen, kan du investere i en stubfræser. Det kan du læse mere om her. Årstiderne skifter, hvilket betyder, at du kan købe plantekasser, så du kan blive selvforsynende. Det kan du tænke over ved aftensbordet, når du spiser en god middag med mad fra dine selvforsynende plantekasser.