Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det kan være svært at vide hvilke blækpatroner man skal vælge. Skal man vælge de dyreste eller billigste? Skal man vælge efter brand og bruge blækpatroner af samme brand som ens printer? Én ting er sikkert og det er, at producenterne altid vil prøve at bilde dig ind at deres produkt er det bedste. En stor spiller på markedet som HP vil helt sikkert mene, at deres HP-blækpatroner passer bedst til deres HP-printere. Når du først har købt en printer hos dem, så er deres eneste mulighed for at beholde dig som kunde at sælge blækpatroner indtil din printer skal udskiftes igen. Derfor vil en virksomhed som HP og andre prøve at differentiere sig så meget som muligt fra andre virksomheder, som laver blækpatroner. Spørgsmålet er så bare om dette lykkedes.

Billigere blækpatroner

Hvis du ikke stoler på de store producenter, som altid har salg for øje, så kan du undersøge videre på nettet om hvad der kan betale sig. Svaret er klart. De dyre blækpatroner er ikke hverken bedre i kvalitet eller kvantitet. Faktisk oplever mange at de dyre blækpatroner hurtigere løber tør for blæk. Det kan der findes et logisk svar på. Antallet af ml er nemlig faldet i de dyre blækpatroner. Måske netop for at prøve at matche de billigere brands på pris. Husk derfor at tjek efter hvor mange ml der er i, når du sammenligner blækpatroner.

Inkpro.se
Inkpro.se

Er du i tvivl?

Er du stadig i tvivl om hvilke blækpatroner du skal vælge? Så kan du altid spørge en forhandler til råds. En god idé er at vælge en forhandler, som både sælger de dyre og billige blækpatroner og derfor bedre kan rådgive dig uafhængigt, så du får det som passer bedst til dig. Inkpro står klar til at hjælpe dig og her finder du en online chatfunktion, hvor du nemt og hurtigt kan få hjælp.