Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er ikke altid lige nemt at finde en gave til manden der har alt. Du har sikkert allerede givet din ven, bror eller mand et par sokker eller underbukser i mangel på bedre gaveideer. Bare rolig. Denne gang bliver det knap så svært, for herunder får du nemlig gode bud på gaveideer til manden der har alt.

En god whisky er en sikker vinder

Mange mænd sætter pris på et godt glas rødvin eller et godt glas whisky. Så hvorfor ikke give en god flaske whisky i gave? At give en flaske alkohol i gave er en god ide, da modtageren af din gave kan dele indholdet med en god ven eller bekendt. Køb en velsmagende whisky som kan nydes efter en lang dag på arbejdet. Hos Uhrskov Vine finder du altid et godt tilbud på whisky.

Gavekort til en oplevelse

Oplevelsespakker er de seneste år blevet uhyre populære. Særligt som gave. Det er nemlig en god måde at give en gave på, fordi du giver en dejlig oplevelse i gave. Oplevelsespakker findes i mange varianter. Alt lige fra brunch til kroophold. Find en oplevelsespakke som matcher dit gavebudget.

En oplevelsespakke kan også være hjemmelavet. Har din bror en yndlingsrestaurant? Eller elsker din far en hyggelig biograftur? Lav dit eget personlige gavekort og noter evt. på gavekortet at gaven kun kan indløses i dit selskab. På den måde kan du give en gave, hvor du og personen får en hyggelig oplevelse sammen.

Pynt til indretningen

Ofte bor mænd mere minimalistiske end kvinder. Synes du der mangler lidt pynt i hjemmet hos din ven? Giv pyntegenstande i gave. Pyntegenstande behøver ikke kun at være vaser og lysestager, men kan også være en fed plakat, en finurlig lampe eller et smukt maleri. Gå på jagt efter en genstand som passer til personens indretningsstil.