Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er flere forskellige måder at mindske risikoen for indbrud i ens hjem. Her får du trin for trin, hvad du kan gøre for at forhindre dette.

1. Lås alle døre og luk vinduerne

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at tyvene ikke har let adgang til dit hjem. Derfor skal du huske at låse alle døre og lukke dine vinduer, så der ikke er let adgang. Er du i tvivl om alt er lukket og låst, så tjek hellere en ekstra gang.

2. Lad ikke værdigenstande friste

Næste step er ikke at have dyre værdigenstande eller kontanter liggende fremme, så det er tydeligt. På den måde undgår du at friste svage sjæle.

3. Lad lys være tændt

Det tredje trin er, at du kan lade noget lys være tændt. På den måde ser dit hjem ikke helt så tomt ud og tyvene vil måske tro, at du er hjemme. Hvis du er rigtig teknisk, så kan man i dag få Apps, som er sammenkoblet med nogle lamper i dit hjem, så du kan tænde og slukke dine lamper, selvom du ikke er hjemme. På den måde ser det ud som om, at der er aktivitet i dit hjem, hvis tyvene holder øje i lidt længere tid.

4. Få en alarm

Det måske vigtigste og mest afgørende punkt er det fjedre trin. Du kan investere i en indbrudsalarm, så du er bedre sikret. Først og fremmest har det en præventiv effekt, da du kan sætte mærkater op på døre og vinduer med, at du netop har en alarm. På den måde kan tyvene se, at du er godt sikret og derfor vil de måske ikke vælge dit hjem. Hvis de alligevel prøver at bryde ind, så kan du få direkte besked eller direkte besked til en kontrolcentral afhængig af hvilken tyverialarm du vælger og om du vælger at tilkøbe den ekstra service.

5. Få naboer til at holde øje

Sidste trin er, at du kan lave en aftale med dine naboer om, at de holder øje med dit hjem imens du er væk. På samme måde kan du så hjælpe dem med at holde øje med deres hjem, når de er væk.