Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Måske du går meget op i indretningen af din bolig. Farverne skal passe sammen, og alting skal se fint og flot ud. Men går du også op i husets ydre? Husets facade er et af de steder, som er nemt at glemme at vedligeholde, selvom det er det første, du ser, når du kommer til dit hus. Det kan også være, at det bare er fordi, det simpelthen er lidt kedeligere end at gå ud og shoppe puder til din sofa og vælge farve til væggen indenfor. Ikke desto mindre er husets facade, det der giver førstehåndsindtrykket af din bolig, så den skal selvfølgelig også stå skarpt.

Rens alle overflader

Før du kan begynde virkelig at gøre noget ud af din facade, er det en rigtig god start med en totalrens af alle overflader. Efterhånden som årene går, kan dine fliser, husets mure og tagrender godt komme til at se rigtig grimme ud, fordi de bliver fyldt med skidt, alger og mos. Du vil blive overrasket over hvilken forskel, det gør, hvis du får en rens af fliser og andre overflader. Tjek Renoverflade.dk for at læse mere. Hvis du får renset alle overflader, vil du allerede være et langt stykke, men du kan sagtens gøre mere for at forvandle din boligs facade.

Maling gør meget

Maling kan i rigtig mange tilfælde være med til at give noget nyt liv. Det gælder både dine møbler, dine vægge eller dit hus’ facade. Har du plankeværk ved din carport, som trænger til en opfriskning? Eller kunne dit hus godt trænge til en ny farve? Så er det bare frem med malerpenslerne.

Gør det personligt

Som prikken over i’et kan du gøre facaden hyggelig og personlig ved at pynte op med f.eks. fine krukker med blomster i. Hvis du sætter lyskæder i dine blomster, vil det blive endnu mere hyggeligt.