Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Måske vil du gerne forkæle en, du holder af? Du vil gerne forkæle din kæreste, ven eller kollega og sende dem en lille sød tanke og vise, at de betyder noget specielt og særligt for dig. Du vil gerne give dem et lille smil på læben.

Du skal finde på en betænksom gave, men du vil gerne købe noget, som er anderledes og mere opfindsomt end den traditionelle buket blomster. Du vil gerne give vedkommende en oplevelse i sig selv. Dog ikke hvilken som helst oplevelse, men en smagsoplevelse i form af vin eller whisky, som personen kan dele med dem, som de holder af.

Vin og whisky hitter

De fleste holder af at nyde ”et lille glas”, hvad enten det er et glas vin eller whisky i weekenden eller en hverdagsaften. Spiritussen får dig til at falde til ro og nyde nuet. Whiskyen eller vinen skal være anderledes, smagfuld, og det skal meget gerne sitre og danse på tungen. Der findes forskellige slags spiritus, og man kan nemt blive vildledt. Derfor er Uhrskov Vine en sikker vinder med et bredt sortiment til enhver smag og det behov, du leder efter.

Der er til enhver smag

I sidder i hyggekrogen med lav musik i baggrunden. Alt harmonerer med hinanden, og går op i en højere enhed. Latteren og snakken går og ikke mindst tiden i et godt selskab. I skåler og tager en tår af glasset, som er fyldt med whisky. Glasset er snart tomt, og du tilbyder dine gæster noget mere at drikke. Det kribler helt i dine hænder, du kan ikke beslutte dig for, hvad du skal tilbyde. På bordet står nemlig et udvalg af flasker fra Uhrskov Vine. Selvom dine gæster er til forskellig alkohol, bliver de tilfredse med udvalget, da der er til enhver smag.